11 Stappen naar een beter en vrijer ondernemersleven!

Je bent al een tijd bezig als zelfstandige/zzper/ondernemer en je wilt nu wel eens weten hoe je verder kan doorgroeien naar het volgende niveau. Je wilt misschien wel meer klanten en/of meer omzet maar heel waarschijnlijk wil je niet nog meer uren werken … je wilt gewoon weer meer tijd voor jezelf en vrije tijd! In dit online event zal je in 11 stappen ontdekken hoe je een activiteit/onderneming kan uitbouwen die je levensstijl ondersteunt ipv één die je leven opslorpt.

Misschien denk je dat dit een utopie is? Nee hoor, toch niet, het kan ook anders … als je dat wilt natuurlijk!

Ik ga met jou 11 stappen delen over hoe je dit kan bereiken! Het zijn de stappen die ik ook zelf genomen hebt om dit te bereiken.

Wil jij ook een beter en vrijer ondernemersleven? Meld je dan nu aan voor dit gratis online event op  18/1/17 om 20:00u!

07
Days
08
Hours
42
Minutes
25
Seconds

Woensdag 18/1/2017 om 20u

Tijdens dit online event ga je inzichten verwerven en antwoorden krijgen op vragen die je op weg zullen zetten naar een beter en vrijer ondernemersleven:

 • Hoe belangrijk is Investeren in jezelf?
 • Hoe belangrijk is het ontwikkelen van jezelf?
 • Wanneer ga je echt stappen zetten?
 • Hoe belangrijk is het om alles in een systeem te zetten?
 • Hoe belangrijk is het dat je werkt aan je business ipv in je business?
 • Hoe belangrijk is het dat je denkt aan wie ipv van aan hoe?
 • Hoe belangrijk is het doen van goede/juiste Marketing?
 • Kan jij tegen het einde van de week 1000 euro extra genereren?
 • Hoe belangrijk is het om verschillende bronnen van inkomsten te hebben?
 • Ondersteunt je huidige onderneming/activiteit je levensstijl?
 • Welke eerste stap te zetten om een vrij ondernemers te realiseren

Herken je dit?

Misschien heb je dit ooit al wel eens gemerkt … ondernemer A en B bieden beiden net hetzelfde aan maar ondernemer A heeft heel veel succes en heeft een mooi ondernemersleven opgebouwd terwijl ondernemer B nooit tijd heeft en geld is ook altijd een probleem. Nu kan je misschien denken dat het waarschijnlijk concurrenten van elkaar zijn en dat A onder de prijs van B werkt en/of dat A grijze dingen doet …

Maar nee, ze bieden beiden net hetzelfde aan, tegen juist dezelfde prijs. En het zijn geen concurrenten van elkaar omdat ze beiden op een andere locatie zitten en dus niet in elkaars vaarwater komen. (en ja, ze hebben even veel kansen in hun markt) Maar toch behalen ze een totaal verschillend resultaat en leiden ze een totaal ander leven. Ze hebben beide hetzelfde diploma en ze zijn beiden gestart met hetzelfde startkapitaal en toch zijn hun resultaten totaal anders.
Ik ben er trouwens zeker van dat jij ook wel enkele ondernemers kent die blijkbaar net iets meer kunnen dan anderen …

Misschien klopt dat ook wel want er zullen inderdaad verschillen zijn, alleen zijn die misschien niet altijd direct zichtbaar. Het verschil zit hem meestal in de manier van werken, de manier van denken en de manier van aan marketing en sales doen.

Wil jij ontdekken hoe je in 11 stappen naar een beter en vrijer ondernemersleven kan groeien en beter resultaten halen? Meld je dan nu aan!

Woensdag 18/1/2017 om 20u

Wat mensen zeggen die het webinar hebben bij gevolgd?

Van Anja Van Cappellen  www.sfeerontwerp.be
anja testimonal

 

 

 

 

Wat vond je van de inhoud van het webinar? – goed kader. – beknopt doch volledig. – waardevolle tips gebaseerd op jarenlange, persoonlijke ervaring. – nuttige tips. – no-nonsense, common sense. – soms -terecht- confronterend. Goede leerschool. – realistisch, niet idealistisch. – menselijk.

Van Ellie  de Heus  www.miszellie.nl

Wat was voor jou het belangrijkste inzicht(en) dat je kreeg uit het webinar? Ik ben net voor mezelf begonnen, nu zie ik het belang van marketing in. Hier ga ik zeker mee aan de slag.

Van Michel Bezemer www.trichius.nl

Wat vond je van het webinar? Uitgebreide duidelijke uitleg goede tips Wat was voor jou het belangrijkste inzicht(en) dat je kreeg uit het webinar? Dat ik gelijk heb in het afstoten van klanten die te veel tijd kosten door bv het niet of heel laat betalen van facturen of veel offertes aanvragen en er nooit een door laten gaan.

Van Peter Lobeau www.lobeau.be

Wat vond je van het webinar?
ik vond het een heel interessante webinar.
heel nuttige en waardevolle tips. Alles klopt voor 100% maar het is niet eenvoudig te tips ten volle toe te passen. Heel interessant zou zijn om ook effectieve oplossingen en methodes aan te leren / te delen. Misschien in boekvorm / webinars,…..
Door volgen van diverse infosessies en opleiding heb ik de meeste zaken die je vertelde al gehoord maar heel moeilijk is om effectief uit te voeren. Handje vast houden klinkt kinderlijk maar is volgens mij de enige oplosssing. En naar ik hoor is dat jou plan. DOEN!! Dit zal effectief mensen vooruit helpen.

Van Marijke Du Bois Www.iam-interieur.be

Wat vond je van het webinar?
Tof, leerrijk

Wat vond je van de inhoud van het webinar?
Leerrijk, 25 zaken om over na te denken

Wat was voor jou het belangrijkste inzicht(en) dat je kreeg uit het webinar?
Anders zijn dan anderen! Niet stil blijven staan, blijven bijleren.

Van Raf  Lemmens  Lera Interieurbouw

Wat vond je van het webinar?
Zeer veel uit geleerd! ik hoop ook effecief mijn bedrijf in een systeem te gieten zodat alles voor iedereen duidelijk is

Wat vond je van de inhoud van het webinar?
Zeer duidelijk en voor mij ook herkenbare senario’s.