Ondernemen wordt steeds moeilijker?!

Ik zag net dit artikel voorbij komen …  

Een cafébaas die ermee stopt omdat het niet meer rendabel is. Het artiekel

Het is zeker niet de eerste en het zal zeker niet de laatste zijn … Zelf ben ik al 13 jaar ondernemer en heb ik al hoogtes maar ook al laagtes gekend. Maar het zijn de laagtes die ervoor zorgen, dat als je door deze periode komt, je er beter zal uitkomen!

Helaas is het probleem vandaag dat vele zelfstandige ondernemers dit nog niet begrijpen …

De wereld verandert, steeds sneller en sneller en het klopt dat we in België niet echt geholpen worden door onze overheid. Integendeel, we worden vooral lekker veel belast en dit op 101 verschillende manieren … Dat klopt!

De veranderingen gaan zo snel dat vele ondernemers de ene verandering nog niet verteerd hebben bv. de bankencrisis en er staat al een volgende verandering voor de deur …

Gewoon je best doen is vandaag de dag niet meer genoeg als je goed beloond wilt worden!

Er was ooit een tijd, waarin je wanneer je gewoon je best deed, je normaal beloond werd. Deed je goed je best, dan werd je goed beloond!

Je hebt het misschien zelf al gemerkt… dat blijkt vandaag niet meer te kloppen. Niet alleen voor ondernemers, dit is ook zo voor werknemers … een goede job betaalt ook niet meer zo goed!

Wat moeten we dan doen? Wel, we moeten eerst dit inzien, gewoon je best doen is niet meer genoeg! Wil je het goed hebben, dan zal je het wat men noemt “Outstanding” moeten doen!  Anders word je gewoon ondermaats beloond …

Dat bepaalde omstandigheden het ons moeilijk kunnen maken, dat klopt maar we hebben 2 mogelijkheden om hiermee om te gaan, het opgeven of zorgen dat we deze situatie gaan gebruiken om iets beter te creëeren zodat we meer mensen op een betere manier kunnen helpen. Het wordt vandaag wel eens vergeten dat je als ondernemer in de eerste plaats mensen gaat helpen. Hoe meer/beter je mensen “Outstanding” gaat helpen, hoe beter je beloond zal worden.

Wil jij weten hoe ook jij  “Outstanding” kan worden?

Vrijdag 19/5 om 15u doe ik een gratis online event “10 ondernemers geheimen”. Hier zal je ontdekken welke stappen je kan gaan zetten om “Outstanding “ te worden!

Aanmelden kan GRATIS via  http://peterwuyts.be/10-ondernemers-geheimen/

Het beste advies is het advies opvolgen van iemand die “Outstanding” is en die steeds verder wilt!

Wil jij weten hoe jij ook “Outstanding” kan worden?

Vrijdag om 15u doe ik een gratis online event “10 ondernemers geheimen”. Hier zal je ontdekken welke stappen je kan gaan zetten om “Outstanding “ te worden.

Meld je NU GRATIS aan!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
Peter Wuyts
 

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties